#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?
Raspuns: Ma numesc Andrei si am 13 ani
#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?
Raspuns: pur si simplu vreau sa vad si eu cum e pe aici.
#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person
Raspuns: Numele meu este Andrei si am varsta de 13 ani [30.11.2005]. Locuiesc in orasul Ploiesti, un oras destul de frumos si plin de fete frumoase. O scurta caracterizare fizica a mea: Am in jur de 1,80 m si 50 kg, am ochii albastri, par blond.Caracterizare morala: Sunt un baiat simplu, prietenos, calm poate uneori timid si serios. Sunt foarte punctual si imi place foarte mult ca si cel cu care trebuie sa fac o treaba sa fie punctual.De obicei, nu imi place sa ma bag in discutiile serioase sau sa ma cert cu cineva! Imi iubesc familia si tin la prietenii mei. Imi place sa ma distrez cu prietenii si sa ne ajutam reciproc. Ma descurc foarte bine la liceu, iar in timpul liber imi place sa ma joc un joc San Andreeas Multiplayer cu prietenii, ori sa ies pe afara , la un fotbal sau la film. Imi place sa duc treburile pana la bun sfarsit, sa nu las lucrul neterminat daca m-am apucat de el si sa imi organizez planurile din timp. Imi place sa ascult muzica si sa vizionez multe filme. Genurile mele preferate de muzica sunt rap, hip-hop deoarece le gasesc relaxante. Imi plac filmele de actiune, groaza, aventura si comediile. Hobby-ul meu in ultimul timp a fost SA:MP-ul. In afara de SA:MP ma mai joc Fifa respectiv Hitman Assansins, in general jocuri multiplayer pe care le pot juca impreuna cu prietenii mei. Sunt o persoana de incredere si comunicativa. Sunt mereu dispus sa invat lucruri noi. Nu imi plac minciunile, mincinosii sau pacalicii. Sunt un tip foarte energic si vesel. Imi place sa vorbesc cu oricine, indiferent cine este. Imi place sa ajut pe fiecare cum pot. Am multi prieteni de treaba alaturi de care ma simt bine si in largul meu. Inainte de a face ceva, mai intai ascult parerile fiecaruia, iar abia apoi fac ce consider ca trebuie facut. O sa incep o caracterizare cu lucrurile care le iubesc in viata deoarece pana acum v-am prezentat doar o caracterizare mai mult fizica si hoby-urile mele. Iubesc oamenii frumosi sufleteste . Ma inspira si ma fac sa cred ca daca vor, oamenii chiar pot fi buni. Nu am întâlnit multi, dar aceia pe care i-am întâlnit mi-au daruit putin din lumea lor, înfrumusetând-o si pe a mea. Nu vreau sa plictisesc pe nimeni, mai multe veti afla pe parcurs, daca voi fi acceptat.
#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?
Raspuns: De 5 ani si joc pe OG-TIMES.
#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?
Raspuns: Nu
#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?
Raspuns: Da
7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?
Raspuns: Uct - am iesit , Zew team - am iesit , bandits team - am iesit , glt - am iesit
8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link
Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCJVMQA … HKYQBMUcbg
#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?
Raspuns: nu am prietenii in clan.
#10 Alte informatii folositoare // Other useful information
Raspuns: nimic
Last edited by AndrewEGIPTEANU (2018-10-21 21:44:53)