KING - TEAM

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie - King Team

Aplicatie - King Team

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Mă numesc Sorin, am frumoasa vârstă de 15 ani și locuiesc în județul Argeș.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Am ales sa aplic in aceasta echipa deoarece mi s-a parut mai bine organizata, in plus am vazut foarte multe 'reclame' pe programele de socializare cu ea si am zis sa-mi incerc norocul.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Sunt un baiat glumet imi place sa imi fac prieteni noi mereu si sa cunosc oameni imi plac foarte mult jocurile si ii respect pe cei din jurul meu chiar daca ei nu ma respecta la fel de mult si cred ca am din toate cate ceva, asta inseamna ca sunt un om integru si stiu ce vreau de la viata, sa reactionez ca atare atunci cand trebuie, asta inseamna ca ai discernamant si nu lasi pe nimeni sa te calce in picioare, dar ca orice om am si mici defecte de care nu ma pot debarasa de ele cat as incerca, adica nu pot pune la fund asa cum se zice in popor si tratez ca atare fiecare amanunt, chiar daca realizez ca nu e bine sa ma enervez din orice fleac, dar asta e firea mea si totusi ma bucur ca sunt asa. Niciodata nu mi-a placut sa ma descriu, sunt destule de spus, dar o sa mai spun si eu cateva lucruri despre mine. O sa incep cu faptul ca sunt o persoana obisnuita, cu preocupari normale. Sunt optimist si ma consider o persoana norocoasa din multe puncte de vedere. Imi plac obiectele mici, dar cu un mare impact emotional. Nu incerc sa par nimic din ceea ce nu sunt. Desi ma supar uneori repede, iert usor, nu stau mult suparat. Pe final, as vrea sa spun ca am o memorie cam "anormala", deoarece tin minte si cele mai neinteresante lucruri, care probabil mi le-as aminti si peste 5 ani. Seriozitatea ma defineste, sunt un baiat foarte respectuos, inteleg repede, ascult de catre superiorii mei, sunt generos, perseverent, silitor, hobby-urile mele sunt SA:MP si fotball. Sunt o fire energica, in continua cautare de senzatii noi. Ma imprietensc foarte repede cu oamenii, imi place sa socializez si sa ma distrez, dar cand vine vorba de munca, totul se schimba radical. In timpul liber imi place sa ies cu prietenii la fotbal, sa ma plimb sau sa ma joc la PC.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Joc SA:MP de aproape 4 ani și in momentul de fata joc pe comunitatea Earth.OG-Times.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns: Nu, nu am avut.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Desigur.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Nu am mai fost pana acum, dar am zis sa incerc sa ma alatur acestuia.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: Nu am putut sa iau link-ul de la canal deoarece sunt pe telefon asa ca am luat un link de la un video al canalului meu : https://youtu.be/2RI2j5SRpnE

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns: Pana acum am cunoscut doar fondatorul, dar sigur o sa fiu prieten cu toti.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multumesc pentru timpul acordat aplicatiei mele.

Last edited by Molly. (2018-10-20 00:11:01)

0

2

Acceptat, cea mai buna aplicatie

0

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie - King Team