KING - TEAM

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie KING-TEAM Academy - DenisN

Aplicatie KING-TEAM Academy - DenisN

Posts 1 to 2 of 2

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns:Ma numesc Denis am varsta de 15 ani si sunt din Ramnicu Valcea.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns:Deoarece am foarte multi prietenii aici si cred ca este un TEAM foarte frumos din cate am auzit eu.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns:Sunt o persoana , glumeata, respectuoasa. Imi plac filmele de actiune,comedie. Am simtul umorului foarte dezvoltat însă nu exagerez si mă opresc atunci când trebuie. Îmi place foarte mult să ajut lumea cu ce pot. Am un comportament demn de un colectiv respectuos, si stiu cum să mă comport în orice situatie. Îmi place foarte mult să călătoresc si să descopăr lucruri noi. Imi place comunicarea, sa cunosc persoane noi. Ma integrez foarte repede intr-un colectiv si dese ori ajung sa fim ca o familie, in asa fel incat sa ne simtim bine cu totii ,apreciez valoriile si le evidentiez cat de mult pot. Consider eu ca este bine si imi place sa ma gandesc de doua ori asupra unei decizii. Imi place sa cred ca sunt o persoana de treaba si care face mereu o impresie buna. Stiu sa lucrez in echipa, sa comunic, sa ma port frumos fata de un prieten sau chiar orice alta persoane care n-o cunosc. Sunt genul de om caruia ii place sa duca la sfarsit orice lucru inceput, nu abandonez pe parcurs.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns:Joc de 3-4 ani si acm ma joc pe Og-Times.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:Nu.

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns:Normal.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns:-

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns:Link canal-https://www.youtube.com/channel/UCLVHpP1klwWCdvNSM-6ppMQ?view_as=subscriber ,,,,,, Link videoclip paint montage-https://www.youtube.com/watch?v=yRBHTazoW-8&feature=youtu.be

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns:Speedy , Splinther , Cojjo si multi alti.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns:Te Pwp

0

2

Acceptat iti acord o sansa! Dar te mai astept cu mai multe PAint Montage, War Montage!

0

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie KING-TEAM Academy - DenisN