KING - TEAM

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie KING TEAM Academy - .Cojjo.

Aplicatie KING TEAM Academy - .Cojjo.

Posts 1 to 3 of 3

1

#1 Pentru inceput cum te numesti, cati ani ai si de unde esti? // First, how do you call yourself, how old are you and where you are from?

Raspuns: Ma numesc Damian Bogdan-Marian, am varsta de 16 ani si locuiesc in jud Suceava, oras Liteni.

#2 De ce ai ales sa aplici in aceasta echipa si nu in alta? // Why did you choose to apply to this team and not to another?

Raspuns: Deoarece membrii acestei academy sunt foarte de treaba si respectuosi, consider ca o sa fie un TEAM foarte frumos si mare.

#3 Descrierea voastra ca persoana // Your description as a person

Raspuns: Salut, ma numesc Damian Bogdan-Marian, am varsta de 16 ani, locuiesc cu paritii si fratele meu in orasul Liteni judetul Suceava. O zona cat de cat frumoasa cu locuitori intelegatori si cu multe fete frumoase. Am trecut in clasa a 10-a C. Pasiunile mele sunt fotbalul, plimbarile lungi cu bicicleta alaturi de prieteni mei, sa ma joc CS1.6 si SA:MP.Imi place sa ajut pe cine pot si cum pot, unde alti nu ar face-o. Sunt un baiat intelegator, serios si imi place sa respect pe cei din jurul meu dar la randul meu si mie imi place sa fiu respectat. Nu imi place ca cineva drag mie sa ma fure sau sa ma minta pe la spate, cand am observat acest lucru, pun punct prieteniei sau ori ce ar fi intre noi. Pe ori unde merg ma straduiesc sa las o impresie cat de buna despre mine, sa arat ca pot fi si eu o persoana de incredere. Nu prea m-am omorat cu lectura, imi place mai mult filmele cu actiune, horror si putin alea de iubire. Cam atat am avut de spus despre mine, iar restul detaliilor despre mine o sa le mai aflati in game.

#4 De cat timp joci SA:MP si pe ce comunitate activezi in prezent? // How long have you played SA:MP and what community are you currently working on?

Raspuns: Eu joc samp din 2015 si momentan joc pe HGAME, BOOTER si in curand pe B-Zone.

#5 Ai avut conflicte cu membrii team-ului?Daca da,de ce? // Did you have any conflicts with team members? If so, why?

Raspuns:

#6 Daca clanul decide sa mearga pe un server sa ajute o anumita mafie, ai putea venii? // If the clan decides to go to a se! rver to help a particular mafia, could you come?

Raspuns: Nu.

7# In ce clanuri ai mai fost si de ce nu mai faci parte din ele? // What clans were you and why are you no longer part of them?

Raspuns: Am fost in multe clanuri, dar am iesit deoarece nu imi permitea timpul.

8# Linkul canalului de YouTube // YouTube channel link

Raspuns: https://www.youtube.com/channel/UCH9RM0 … subscriber

#9 Care sunt prietenii tai din acest clan? // What are your friends in this clan?

Raspuns:SPLiNTHER, Keedu si cred ca mai sunt multi.

#10 Alte informatii folositoare // Other useful information

Raspuns: Multam'!

0

2

Acceptat, si as vrea sa faci si un paint montage, deoarece ai 2 la war de acum 1 an.

0

3

Acceptat

0

You are here » KING - TEAM » Aplicatii KING Academy » Aplicatie KING TEAM Academy - .Cojjo.